Burkolás Budapest

Manapság megbízható burkolót találni nem könnyű feladat. Vállalkozásunk egyik fő tevékenysége burkolás Budapesten és vonzáskörzetében, elsősorban Pest Megyében vállalja:

  • járólapok lerakását,
  • csempe felrakását,
  • kültéri burkolás,
  • WPC padló,
  • teraszburkolás
  • beltéri burkolás,
  • fugázást
  • járólapok javítását
  • csempézést.

Több évtizedes valódi gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk. Tudjuk azt, hogy manapság az ár- és a minőségi munka a legfőbb szempont és ennek igyekszünk a lehető legmagasabb szinten megfelelni. Sokan vállalnak ugyan burkolási munkát, aztán egy-két év múlva legkésőbb jön a negatív tapasztalat: a fugák feljönnek, a nem megfelelő anyaghasználat vagy a rossz és trehány munka következtében. Mi ismerjük a burkolás csínyját-bínját a trükköket és a valódi minőségi munkát egyaránt. Sok burkoló például hatalmas fugákkal dolgozik, így a hibás nem pontos járólap lerakást próbálja ellensúlyozni a centiméteres fuga hézagokkal. Mi például az ügyfél igénye alapján akár szinte „fugamentesen” is képesek vagyunk járólapot lerakni vagy csempét felhelyezni. A fuga mérete ízlésbeli dolog. Azonban kevés burkolómester az, aki egészen minimális fugával dolgozik. Ilyen esetben ugyanis pontos és szakszerű lerakásra van szükség.

A mi munkáinkra csodájára jár akár a szomszéd, akár rokon és barát. Ezt méltán írhatjuk kellő szerénységgel, hiszen több évtizedes precíz magyarországi és külföldi munkatapasztalat áll mögöttünk. Kérésre fényképes referencia munkákat is tudunk küldeni, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az itt leírt szöveg nem pusztán marketing rizsa, hanem komoly és minőségi megvalósított burkolási munkák állnak referenciaként mögöttünk. Legyen szó akár metrócsemperől vagy egyéb design csempékről mi mindig minőségi kőműves munka hívei vagyunk.

Akkor is érdemes minket választani, ha Szentendre duguláselhárítás után helyre kell állítani a burkolatot: legyen az járólap avagy csempe, az ismerősei észre sem fogják venni a különbséget ahol újra kellett burkolni a konyhát vagy éppen a fürdőszobát. Persze nem csak Szentendrén hanem akár Vecsésen, Gödöllőn, valamennyi Dunakanyari településen és Pest valamint Buda vonzáskörzetében is vállalunk csempézést, járólapok lerakását azaz bármilyen burkolási tevékenységet vagy korábbi burkolások javítását.