Kőműves munka Szentendre Pomáz Budakalász Üröm Leányfalu településeken

Kőműves munka

Kőműves csapatunk minőségi kőműves munka iránt elkötelezett. Ezt elvégzi a határidők pontos betartásával. Mindezt kedvező árakon kiemelten a Dunakanyari kistérségben Szentendre, Budakalász, Csobánka, Dunabogdány, Kisoroszi, Leányfalu, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pócsmegyer, Pomáz, Üröm, Szigetmonostor, Tahitótfalu, Visegrád településeken. Valamint a Duna bal partján Göd, Dunakeszi, Gödöllő és környékén.

Kőműves csapatunk legfőbb tevékenységei a kőműves munkák terén: 

A házépítés és lakásfelújítás. Több éves tapasztalattal rendelkezünk a kivitelezési munkák területén amelybe beletartoznak az apróbb kőműves munkáktól a hozzáépítéseken és a lakásfelújításon át a komplett családi házak kivitelezése is.

A kőműves munkák az alábbi szakipari feladatokat foglalják magában:

 • betonozás: alapozás sáv vagy pontalap készítése kézi és gépi erővel egyaránt. Ide tartozik tehát a kézi betonkeverésen át a mixer betonozásig minden olyan feladat amelyhez nagy szilárdságú betonalap szükséges: így a szerelőbeton, koszorúk elkészítése, kerítéselemek alapozása, kerítések építése, betonlépcsők, beton feljárók készítése valamint beton oszlopok és pillérek kivitelezési munkái.
 • Zsaluzatok és zsalurendszerek kiépítése, zsaluzás: a tökéletes betonozáshoz megfelelő és pontos statikailag helyénvaló zsaluzat kiépítése az alapfeltétel. A szakszerű zsaluzatok készítéséhez pedig több évtizedes tapasztalatra van szükség, amellyel kőműves kollégáink rendelkeznek.
 • Földmunkák: alapozáshoz szükséges alapásás: kézi vagy gép erővel, tereprendezés térkő lerakása vagy térkő javítása
 • Szigetelés: magában foglalja a talajvizek elleni szigetelést, a bitumenes lemezkészítést vagy öntapadó-, kenhető cementalapú szigetelések elkészítését.
 • Falazás: amennyiben kész a biztos alap, arra különböző technológiájú falazatok elkészítését vállaljuk a hagyományos téglafalazattól az Ytong falazóelemeken át a legmodernebb anyagokig (például thermo blokk) bezárólag készítettünk már falazatot.
 • födémek készítése: betongerendával és az ahhoz szükséges betonelemekkel valamint helyszíni keveréssel készült betonfödémek készítését vállaljuk.

További kőműves munkák:

 • Vakolatok készítése, vakolás: egyaránt vállaljuk a vakolást kézi és gépi erővel. Külső és belső vakolatok elkészítését a legkülönfélébb anyaghasználat mellett. Azt is meg fogjuk említeni ügyfeleink számára melyik az a vakolatanyag amely nem tartós és nem ajánljuk, hiszen kivitelező cégünk egyetlen gyártó felé sincs elkötelezve.
 • Burkolás: magában foglalja a különféle anyagú járólapok lerakását, fugázást valamint a fali csempézést, burkolást
 • Sok kőműves csapat nem vállalja az ablakok, ajtók beállítását, pusztán csak a behelyezését a nyílásba. Ezen bosszúságot velünk megúszhatja, hiszen a kőműves mesterek több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek nyílászárók beépítése terén, így egyúttal nem csak beépítjük, hanem a standard nyílászárókat be is állítjuk az ügyfeleink igényei szerint.
 • Bontási munkálatok: csapatunk vállalja régi épületek és szerkezetek bontását, szükség esetén akár betonvágást és betonfúrási feladatokat is ellátunk, akár önállóan akár betonvágással foglalkozó alvállalkozó szakember igénybevételével.
 • Amennyiben pedig komplett családi házat épített, akkor generálkivitelezési feladatokat is el tudjuk látni.
 • Természetesen vállaljuk a kertépítéshez szükséges kőműves feladatok ellátását is: legyen szó térkő lerakásról vagy támfalak építéséről, netán kerítés betonsávalap készítéséről.

Minőségi kőműves munkák.

(az ügyfeleink igényei szerint:)

Az épületszerkezetek elkészítése és kőműves munkák minden épület, építmény egyik legfontosabb kivitelezési feladatai. Így nem mindegy kire bízza saját családi háza építését vagy lakása felújítását, hiszen akár évtizedeket is eltölthet új vagy felújított otthonában. A minőségi kivitelezés a kulcsa annak, hogy a tulajdonos elégedett legyen otthonával, lakásával vagy házával. Manapság egy-egy lakóház vagy lakás elkészítése vagy felújítása során a tulajdonos számos különböző jó (vagy rossz) minőségű anyag közül válogathat. Mi abban leszünk megbízóink partnerei, hogy az otthona időtálló és energiatakarékos legyen. El fogjuk mondani a különböző anyaghasználat előnyeit és hátrányait egyaránt. Ennek ellenére a döntés az Ön kezében lesz: mi nem kényszerítünk senkit arra, hogy milyen anyagot használjon fel saját otthona felépítése során. Pusztán az anyaghasználat előnyeiről és hátrányairól fogjuk tájékoztatni leendő ügyfeleinket. Természetesen tudjuk, hogy fontos szempont az ár is, de mi mindig fel fogjuk hívni a figyelmet a minőségi anyaghasználatra, annak érdekében, hogy az ügyfeleink pontos képet alkothassanak arról, hogy az épületeik számára mi a legmegfelelőbb ár / érték arányú építőanyag. Milyen szempont fontos a számukra, úgy mint:

 • hőszigetelés,
 • hangszigetelés
 • gondozásmentes anyaghasználat
 • fenntarthatóság
 • design
 • otthonos lakókörnyezet.

Nálunk mindig az ügyfél dönt!

Nem vagyunk elkötelezettek tehát egyetlen gyártó irányában sem: sem jutalékot nem kapunk tőlük sem egyéb érdekeltségünk nincs abban, hogy egyik vagy másik gyártó egyes termékeire beszéljünk rá valakit. Elsődleges szempontunk tehát az ügyfél elégedettség. Hiszen amennyiben Ön elégedett a mi kőműves vagy kivitelezési munkálatunkkal vélhetően a barátai ismerősei vagy rokonai számára minket fog ajánlani a jövőben is.

One thought on “Kőműves munka Szentendre Pomáz Budakalász Üröm Leányfalu településeken

 1. Nagyon elégedettek voltunk Norbival és csapatával. Elsőrangú munkát végeztek családi házunk felújítása során. Bátran tudom őket ajánlani: annak aki megbízható és becsületes kőműves csapatot keres.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük